Amb "Un Cor Emigrant", aquest Nadal sonarà a Puntí

Després de publicar el llibre “Incompletament Puntí”, el passat més d’abril, el músic de Salt ha decidit donar-li vida amb un espectacle musical sota el mateix nom, que va ser presentat a la Sala Montsalvatge de l’Auditori de Girona el passat 12 d’octubre amb un gran èxit de públic i de crítica.

Puntí acompanyat de la seva banda The Fellaction on the Rocks Band Bang Bang (Lluís Costa, Pere Martínez i Dani Pujol) i les cordes del Taller d’Orquestra, un total de 12 músics a l’escenari, va presentar les cançons mudes de “Incompletament Puntí”. Un repàs a temes tan emblemàtics com Ull per ull, adaptacions que renoven temes com Jeu o temes inèdits com Prohibit, Cor Emigrant … Totes conformen un espectacle musical de primer nivell.

Aquesta obra efímera, de la que només van poder gaudir els espectadors del concert no es podia quedar dins les quatre parets de la Sala Montsalvatge. És per això que el pròxim 23 de Desembre veurà la llum el DVD de “Incompletament Puntí” en directe a l’Auditori de Girona, amb el títol “Un Cor Emigrant”. Un primer esquitx amb temes inèdits, revisats i inventats.

Enregistrat amb aquesta particularitat de Puntí d’afrontar els reptes, només amb dues pistes (L-R) i amb dues càmeres. Totalment despullat d’artificis. Amb un cançoner a l’abast de molt pocs.

Aquest Nadal, Puntí, també felicita les festes amb “No és broma”, un tema inèdit propi que forma part del recopilatori de Nadales de Música Global, “Altres Cançons de Nadal 5”.

Amb la sorpresa afegida de nous concert de “Incompletament Puntí”, com el que es portarà a terme el pròxim 28 de Febrer de 2014 al Palau de la Música de Barcelona dins el festival “Bandautors al Palau”.

Sisco Piñol per auva!cat