‘Alpinistes’ nou disc de L’Emperador

Només mig any després de presentar el seu primer EP, L’emperador torna de nou amb un segon àlbum anomenat Alpinistes (Mésdemil, 2016). Era el mes de juny quan la banda va publicar Vuit Vuitmils (Mésdemil, 2016), ara amb aquest últim treball que segueix el fil conductor de l’anterior, i junts, tanquen el primer cicle sonor de la banda, formant un LP que han titulat “Manual d’instruccions per escalar una muntanya”.

Alpinistes conté cinc talls on predomina la densitat sonora amb unes exel·lents melodies basades en històries quotidianes que conviden a tancar els ulls i fer pròpia cadascuna de les vivències plasmades. Predomina l’ús de sintetitzadors que creen textures sonores que recorden a bandes interanacionals com els francesos Phoenix o els anglesos Bombay Bicycle Club. També podem escoltar arranjaments de guitarra que sonen en el moment precís i que donen caràcter i carisma. La sólida i a la vegada melódica base rítmica otorga força i intensitat.

La presentació del disc tindrà lloc dijous dia 1 de desembre a les 21:30 h en la Sala 16 Toneladas, de València.

PORTADA_ALPINISTES_DAVANT

L’Emperador – Alpinistes (Mésdemil, 2016)

  1. La nit més fosca
  2. Casa als Alps
  3. Tan diferents
  4. Un lloc màgic
  5. Ballar a l’obscuritat
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.