Albert Lax es presenta amb “The Deepest String”

El cantautor de Granollers Albert Lax, acaba de presentar un treball discogràfic anomenat The Deepest String i ho fa de la mà del nou segell discogràfic Hidden Track i ha estat produït per Víctor Valiente (Standstill, El meu Capità, Sidonie).

Albert Lax - Foto: Andreu Riba
Albert Lax – Foto: Andreu Riba

La veu d’Albert Lax increïblement madura per a la seva edat, desprèn aromes als grans cantants dels 90, però sense aquelles estridències de vegades massa hedonistes. Lax sap convèncer sense necessitat d’exhibir-se, recordant de vegades al primer Rufus Wainwright (Footsteps) o, en els temes més acústics, desprenent textures amb ressons i vibracions de Jeff Buckley (Grund).

La producció ha anat a càrrec de Victor Valenta (Standstill, El meu Capità, Sidonie) que aporta un coneixement musical que va des de la psicodèlia anglesa al classicisme rock dels setanta, donant importància a la veu i al cos de guitarres entrellaçades amb el piano.

Albert-Lax_The-Deepest-String_Portada

Albert Lax | The Deepest String (Hidden Track DIY, 2017)

  1. Yourself
  2. Sun comes early
  3. Somethings destroying my head
  4. Footsteps
  5. Where she’s going
  6. Grund
  7. Colors when it’s raining
  8. Always gone
  9. Gettingdark
  10. Birds

Albert Lax – Grund (Videoclip oficial)

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.