“Això és Barcelona” nou single i videoclip d’Ingmar Kroonenberg

El cantautor holandès instal·lat a Barcelona, Ingmar Kroonenberg, ha presentat un nou single i videoclip de la cançó “Això és Barcelona”. El single que només està disponible a les plataformes digitals, conté dues cançons musicalment molt diferents. La primera és “Això és Barcelona” i l’altre és “4×4”, una cançó amb influències folk i música de cantautor, aquesta va ser enregistrada en viu en format íntim a l’espai Mute de Barcelona.

“Això és Barcelona” té influències del hip-hop i parla de la ciutat, amb tot l’amor que pot sentir qualsevol barceloní per la seva ciutat tot i tenir algunes notes de crítica. El tema va ser enregistrat als estudis Aviram de Manresa i està produïda per Albert Palomar.

aixoesbarcelonaweb

Ingmar Kroonenberg – 00

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.