‘Aire Fresco’ nou EP de Möndo Loco

“Aire Fresco” (Autoeditat, 2016) és el nou EP dels lleidatans Möndo Loco, banda nascuda l’any 2011 gràcies a la unió de músics vinguts de diferents bandes locals. La música que realitza ve a integrar-se dins del mestissatge, amb matisos rock i influencies de Manu Chao, Gogol Bordello, NOFX entre altres que es mesclen en una recepta que no deixa indiferent.

Els seus dos anteriors treballs discogràfics són “On Fire” (Autoeditat, 2013) i “Giramondo” (Autoeditat, 2014). Aquest 2016 la banda ha publicat l’EP “Aire Fresco”, que consta de quatre cançons. Sota la producció de Víctor Ayuso,” Aire Fresco” s’ha enregistrat als estudis Zamenhoff de Lleida.

Amb aquest treball s’inicia la gira “Aire Fresco Tour 2016” que portarà al grup a diverses sales de referència a Catalunya: Sala Apolo (Barcelona), Lo Submarino (Reus), La Boîte (Lleida), Sala Dresden (Cerdanyola), La Flama (Vilafranca del Penedes), diferents Gaztetxes del País Basc i per diferents poblacions en motiu de les festes majors.

“Aire Fresco” està disponible gratuïtament a www.mondoloco.net i també al seu canal de youtube https://www.youtube.com/

Mondo-Loco_Aire-Fresco_Portada

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.