AIALA PUBLICA EL PRÒXIM DIVENDRES 8 DE GENER EL SEU NOU SINGLE “FACE TO FACE (SILENCE)

Aiala publica el pròxim divendres 8 de gener el seu nou single, “Face to face (Silence)“, segon avançament del seu nou àlbum que veurà la llum el divendres 12 de febrer de 2021 i durà per títol “2021: an Earth oddity“. I ho fa després de l’èxit de “Fighting and learning” que, en ser escollida millor cançó catalana de l’any pels oients d’iCat FM, va culminar un any molt difícil però imponent per a l’artista barcelonina .

La cançó és musicalment una obra orgànica, allunyada de l’electrònica del primer disc de la cantant, però que, després de la força de “Fighting and learning”, sorprèn per tractar-se d’una cançó intimista, on la cantant s’emmiralla en silenci. La portada del single és una foto a la neu de l’artista durant la seva primera infantesa.

Els músics que l’han acompanyat en aquesta gravació han estat gairebé els mateixos que la van acompanyar a “Fighting and learning”, començant per Macià Amorós, bateria i Pol Sistach, guitarra, (tots dos acompanyants habituals d’Aiala en directe), Chalart58, percussió, Uri Escolano, trompeta, i Josep Blanes, trombó, tot i que en aquesta ocasió ha comptat amb la participació d’Emilio Nieto com a baixista i que els teclats han estat gravats per la mateixa Aiala.

L’àlbum s’ha gravat a La Panchita, produït per Aiala i Chalart58.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.