“Afrolailo” segon disc en solitari de Marinah

El segon disc en solitari de Marinah s’anomena “Afrolailo” (Kasba Music, 2017), aquest arriba després d’haver plasmat la seva col·laboració amb Chicuelo amb el disc, “Marina & Chicuelo. Sintonías”.

A “Afrolailo” (Kasba Music, 2017) hi trobem un disc ple de cançons alegres que van de la rumba al reggae i el flamenc, entre estils afros i música llatina, entre Cuba i el hip-hop. Un treball amb col·laboracions d’antics companys de viatge que ja l’acompanyaven a Ojos de Brujo i d’altres amics que l’han volgut acompanyar en aquesta aventura, com ara, Carlos Sarduy que a més de fer la producció del disc junt Marinah, també participa en la cançó ‘Guayo’, d’altres col·laboracions són la de la Mari de Chambao a la cançó ‘Medio pan’, Lagrimas de Sangre a ‘Esperanzah’, Arianna Puello a ‘Dime quién’, Chicuelo a ‘Ríe llorona’ i Kumar a la cançó ‘Mil caballos salvajes’.

“Afrolailo” es va enregistrar a Barcelona, entre els estudis La Panchita, amb Gerard “Chalart” Casajus, L’Atlantida amb Mario Patió i Feddback Studio amb Cesar J. de Cisneros i es va mesclar al País Basc, a Garate Studios amb Kaki Arkarazo. El disseny gràfic del disc ha anat a càrrec d’Erika Zwiener amb qui Marinah ha treballat sempre, de fet ja era la responsable del disseny als treballs de Ojos de Brujo.

Marinah_Afrolailo_Portada

Marinah / Afrolailo
Kasba Music, 2017
  1. Guayo (amb Carlos Sarduy)
  2. Saca la luz
  3. Medio pan (amb la Mari de Chambao)
  4. Esperanzah (amb Lágrimas de Sangre)
  5. Dime quién (amb Arianna Puello)
  6. Todo es ponerse
  7. Ríe llorona (amb Chicuelo)
  8. El volcán
  9. Mil caballos salvajes (amb Kumar)
  10. De corazón
Escolta el primer single del disc de Marinah ‘Guayo’ (feat. Carlos Sarduy).
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.