Adrià Puntí presenta l’EP ‘Benvinguts al desastre’

apuntí

Adrià Puntí presenta l’EP ‘Benvinguts al desastre’, com un nou esquitx de tot el treball realitzat amb èxit de públic i crítica al llarg del 2014, tot escalfant motors per l’esperat nou treball del compositor de Salt, que veurà enllestida la publicació aquest 2015.

L’EP consta de 4 cançons, dos són temes inèdits i una reversió, enregistrades en directe en dues pistes (L i R) el dissabte 1 de Novembre del 2014, al Teatre Principal de Badalona, el quart tema és la nadala que va ser inclosa al disc ‘Altres cançons de Nadal 5’ (Música Global, 2013).

Després de l’edició del llibre ‘Incompletament Puntí’ (Abril 2013), la publicació del DVD ‘Un cor emigrant’ de l’actuació a l’Auditori de Girona (Gener 2014), ara, Adrià Puntí, ens avança, en aquest EP, una petita part del nou material que formarà part de ‘La clau de girar el taller’, el proper treball del músic gironí, tot havent transcorregut un llarg silenci discogràfic.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.