‘Adreça desconeguda’ al Teatre Goya

Arriba al Teatre Goya de Barcelona ‘Adreça desconeguda’, de Kressmann Taylor, el gran èxit de la temporada passada a La Villarroel, dirigida i interpretada per Lluís Homar que comparteix escenari amb Eduard Fernández.

Durant tres setmanes, del 17 d’abril al 4 de maig serà l’última oportunitat per gaudir d’aquesta història que narra la relació que mantenen dos testimonis de l’horror del fanatisme dels règims autoritaris que experimenten la discriminació, la venjança i l’odi impulsats per una ideologia.

Ara o Mai

Sinopsi:

1932. L’alemany Martin Schulse i el jueu nordamericà Max Eisenstein comparteixen una gran amistat i són socis d’una galeria d’art a San Francisco (Califòrnia). El Martin ha decidit tornar al seu país amb els seus, mentre que el Max es queda a San Francisco per dur el negoci comú. Han promès d’escriure’s i ho fan des del moment de la seva separació perquè s’estimin com a germans.

A principis de 1933, a Alemanya, Hindeburg deixa el poder a un nou canceller, el nacional-socialista Adolf Hitler. Mentre es produeix el tràgic ascens del Tercer Reich, la tendra complicitat de les primeres cartes bascularà subtilment fins a l’horror. Els dos homes viuran aquest gir històric en detriment de la seva amistat, i a la llum de la seva correspondència quedarà atrapada, com en una instantània, no només tota la tragèdia de l’Alemanya nazi, sinó a més una altra història, intemporal i universal; la variable i imprevisible condició de víctima i botxí de l’ésser humà.

Fitxa:
 Autora: Katherine Kressmann Taylor
 Traducció: Ernest Riera
 Direcció: Lluís Homar

 Repartiment:
 Lluís Homar (Martin Schulse)
 Eduard Fernández (Max Eisenstein)
 Durada: 1h 5 min (sense entreacte)
Per ampliar aquesta informació feu click AQUÍ.
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.