“ADESIARA” el nou disc de Roger Pistola

1183c5b4-bc20-4a4d-82cc-187dff70a49e

El guitarrista de Manacor Roger Pistola publica el 9 de març un nou disc titulat ADESIARA (RGB Suports, 2018). Des de l’aparentment exòtic títol del disc es manifesta l’esperit general del mateix: una paraula curta, bonica en si mateixa i genuïnament nostra (més utilitzada a les illes).

Igual com ho són les cançons que s’exposen. També són curtes, s’han anat confeccionant a ràfegues, fidels a l’esperit del Pop més pur, s’hi troba condensada l’evocació a les coses senzilles en aparença però tanmateix riques en matisos, i en cap cas manacades de profunditat.

Els conceptes de “desig i amor”, simultàniament, s’hi troben expressats en les seves múltiples facetes: des de l’amor físic (el desig del cos) fins a l’amor platònic (el desig de l’ànima) però, sobretot, l’amor a la vida en conjunt i el consegüent desig d’assaborir-la intensament.

Després dels dos treballs anteriors de Pistola, ADESIARA suposa obrir-se al món, contemplant-lo, en la seva magnitud i els seus clarobscurs, eternament fascinant.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.