‘ADELA’, SINGLE D’AVANÇAMENT DEL NOU DISC DE TONA GAFAROT

TONA GAFAROT presenta ‘Adela’, primer single d’avançament del seu nou disc que porta per nom ‘El foc, el caliu i la cendra’ (Comiuniti Music), a la venda l’1 de gener de 2021.

‘El foc, el caliu i la cendra’ (Comiuniti Music, 2021) és un disc de tres parts. ‘Adela’, el seu primer single,  un tema que pertany a la part més càlida i amorosa de l’àlbum, la del ‘caliu’. Aquest nou treball surt l’1 de gener de 2021 per ressaltar la importància d’un canvi d’etapa, d’un nou any que tots estem esperant amb il·lusió i amb la mirada posada al canvi, i així deixar enrere un any 2020 marcat per les dificultats i els entrebancs.

Aquest segon disc de Tona Gafarot ha pogut ser realitat també gràcies als músics Emili Bosch (Medusa Box, b1n0) a la producció musical, als sintetitzadors i a les guitarres elèctriques, Jordi Bosch (Medusa Box) al baix, Toni Molina (The Gruixut’s, Mazoni, Sanjosex, Miquel Abras, Adrià Puntí, XebiSF) a la bateria. També hi han col·laborat Adrià Bravo (Medusa Box, Teletexto) al piano elèctric i sintetitzadors a la cançó La nòria, i Marta Pérez i Montse Ferrermoner (companyes de Tona Gafarot de Les Anxovetes, el grup d’havaneres en femení) fent segones veus a les cançons Ombres dins el bosc La nòria (de la part del disc de La cendra). La gravació del disc s’ha dut a terme entre els estudis Soundclub Studio de Salt, amb Lluís Costa, i Cardamomo Studios de La Bisbal de L’Empordà, amb Jordi Bosch. 

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.