ACROS “DEL CARMEL AL CEL”

Acros és un raper de Barcelona que es caracteritza per les seves lletres directes i afilades en primera persona. Després de presentar el seu treball “Hard Cor”, una selecció de 14 cançons on hi ha col·laboracions amb Lágrimas de Sangre, Senyor Oca, entre d’altres; el passat 10 de desembre va presentar un nou senzill anomenat “Del Carmel al cel”

“Del Carmel al cel” Acros fa un sincer homenatge al seu barri, El Carmel. Aquesta cançó és un reflex, real i autèntic, de la vida de barri, on el raper crítica amb força l’estigmatització que viu El Carmel i recorda amb enyorança que al final “hi ha més alegria que pena”. Barrejant versos en català i en castellà, crida a la lluita per sortir d’aquesta foscor imposada i reivindica els carrers que l’han vist créixer i començar en el món de la música. Acros llança versos plens de fúria sobre el sistema per trencar amb els prejudicis imposats amb una mirada sempre present de consciència de classe.  

“Del carmel al cel” és una cançó gravada per l’Acros i produïda, mesclada i masteritzada per Mos Produccions. Ve acompanyada d’un videoclip gravat per Skull Films al barri de El Carmel de Barcelona. 

Font: Guspira Records

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.