RecordemVideoclips

9Son Presenten el seu nou disc, ‘Íssim’, el 28 de març a la Sala Apolo

9son_logo

9Son neix l’any 2010 amb la il·lusió de fer de la seva música un referent de la mescla i la fusió musical al nostre país. Es nodreixen de sonoritats com la Rumba Catalana i la Timba Cubana i les barregen amb un gran arsenal de músiques del món. Després de ser reconeguts al 2013 com l’Artista Revelació de l’any a Catalunya pels Premis ARC, de quedar entre els finalistes del premi ‘Disc Català de l’any’ amb el seu darrer disc, ‘Obert’, i amb diverses nominacions als reconeguts Premis Enderrock dels darrers anys (Millor grup de Noves músiques i millor directe), 9SON tornen amb un nou disc sota el braç per seguir acumulant èxits i seguir fent gaudir al públic amb les seves cançons.

‘ÍSSIM’ (Discmedi 2015) veurà la llum en format físic i digital el proper 31 de març, però el presentaran uns dies abans en una gran festa que tindrà lloc a la Sala Apolo de Barcelona el 28 de març. Un concert multitudinari i únic on estrenaran el seu nou espectacle i les noves cançons, i que comptarà amb col·laboracions d’amics i grans músics que els han acompanyat a molts escenaris durant la seva gira.

Els primers exemplars del disc es podran adquirir al concert del dia 28, també estarà en descàrrega gratuïta al web de 9Son a partir del 24 de febrer.

Amb quasi 5 anys de trajectòria, 9Son han tocat a prop de 300 escenaris d’arreu, sempre amb el compromís de realitzar espectacles molt potents i marcats per la interacció amb el públic, on tothom pot deixar-se anar per no parar de ballar i cantar. Els seus directes són una bomba que contagia energia i alegria, amb quilos d’il·lusió sobre l’escenari.

9Son / Obert

Cançó: Avui Tot està per Fer
Any: 2013
Discogràfica: Dismedi

Comment here