El 7 d’abril arriba “La Revolució dels Somnis”, el nou disc de Pepet i Marieta

Pepet-i-marieta_La-revolució-dels-somnis_Portada

“Sigues el canvi que vols al món”. Amb aquesta premissa com a punt de partida, Pepet i Marieta llancen “La Revolució dels Somnis” (Música Global, 2017). El disc veurà la llum el proper 7 d´Abril.

“La revolució dels somnis” suposa una revolució en la trajectòria de Pepet i marieta, que es van tancar a El Tercero Estudios amb la ferma intenció d’oferir un àlbum diferent. Per aconseguir-ho, han incorporat nous registres com el hip-hop, el dance hall o l’electrònica dins del seu còctel d’ska, rock i reggae, i s’han acompanyat de veus tan originals com les de Mireia Vives de L’amor fora de mapa o Josep Montero d’Oques Grasses.

Segons avança la discogràfica, el resultat final del disc és una caixa de sorpreses, un cop damunt la taula del mestissatge més transgressor d’aquest país, que a cop de festa i reivindicació deixarà sense alè tant a habituals com nouvinguts.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.