Recordem

5é aniversari del segell discogràfic Mésdemil

Mésdemil és un segell discogràfic valencià, amb seu a Benaguasil (Camp de Túria) que va nàixer l’any 2008 quan Andreu Laguarda (músic i tècnic de so) va decidir embarcar-se en l’aventura de muntar-se un estudi de gravació a casa i començar a editar discos i a fer management de grups. Des d’aleshores, molta gent ha passat per la casa, fins a conformar-se l’equip actual, amb Andreu Laguarda (so i producció), Tubal Perales (imatge, disseny web i vídeo), Carme Laguarda (comunicació) i Ivan Tamarit i Andreu Hernández (so i llums directes).

Avui dia, Mésdemil ja no es dedica al management i ha centrat la seua activitat en la gravació i edició discogràfiques. És un segell independent i alternatiu que edita tant els treballs que han estat creats al seu estudi com altres que creuem interessants i als quals lis volen donar-los suport.
Mésdemil s’ocupa de tot el procés: des de la gravació a la fabricació dels CDs (tenen fàbrica pròpia), passant pel seu disseny i promoció.
És un segell jove, que aposta pels grups emergents i per la diversificació, intentant no centrar-se en cap estil ni en cap llengua en concret, si bé és veritat que la majoria de grups que han editat canten en valencià, però és la qualitat, l’originalitat i l’energia dels grups el que els hi prima per damunt de tot.
En aquestos cinc anys d’història el segell ha editat gairebé 70 referències de grups d’estils molt variats, per a celebrar-ho el dia 5 d’octubre de 2013 a partir de les 23:00h tindrà lloc a l’Amfiteatre de Benissanó (Camp de Túria) la festa commemorativa d’aquest 5é aniversari.
Cliqueu a la imatge per ampliar-la
Per aquesta ocasió tan especial, seran quatre grups Mésdemil els que presentaran els seus nous treballs discogràfics: Jerga Lírica (Llíria), Make Some Are Us (Riba-Roja), El Trineu Tanoka (Benissanó) i Pepet i marieta (Ulldecona/Benicarló).
L’entrada costarà 5€ i es comprarà a taquilla directament. Per arribar al concert en transport públic des de València ciutat, podeu agafar la Línia 1 de Metro València, fins a l’ultima parada, Llíria, i caminar 10 minuts. També podeu anar-hi amb Edetania Bus, que surt de l’Avinguda Ferran el Catòlic fins a Benissanó mateix, a 2 minuts del lloc del concert. Els horaris, malauradament, són limitats.

Comment here