37è Festival Internacional de Música de Begur

Un homenatge al poeta Joan Vinyoli va donar ahir divendres 1 d’agost, el tret de sortida al l37è Festival de Música de Begur, per on també passaran aquest estiu Joan Chamorro Vocal Grup, el quartet flamenc Las Migas i la formació Barcelona Gospel Messengers.

begur01

A través de Vinyoli, un espectacle de Xavi Múrcia que commemorar el centenari del poeta donarà el tret de sortida al festival, que es farà cada divendres del mes d’agost, a dos quarts d’onze de la nit, al recinte del pati de les Escoles Velles, al mig del nucli antic de Begur.

El dia 8 d’agost serà el torn del flamenc de Las Migas. Amb repertori nou, les quatre integrants del grup barregen les seves arrels flamenques amb ressons de la tradició gitana i mediterrània.

El 15 d’agost passaran pel Festival de Música de Begur els segons classificats al programa Oh Happy Day, els Barcelona Gospel Messengers dins la seva gira Gospel Groove.

Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira i Rita Pagés, o el que és el mateix, el Joan Chamorro Vocal Grup actuaran a Begur el 22 d’agost. Els nous valors del planter del jazz estan acompanyades a l’escenari pel piano d’Ignasi Terraza, la guitarra de Josep Traver i el bateria Esteve Pi.

Podeu ampliar aquesta informació: www.festivalbegur.cat

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.