“300 mil·lisegons per a crear un record”, nou disc d’Estúpida Erikah

«300 mil·lisegons per a crear un record» (Música Global, 2016) és el nou disc d’Estúpida Erikah, un treball més proper en què la veu i lletres de Lluís Bòria impregnen més que mai. En aquest nou treball l’autor aposta pel format acústic tot i conservar l’estil que el distingeix.

Estupida-Erika_300-milisegons_Portada

Cançons on l’amor, la pèrdua, el dolor i el desig continuen bategant en les peces que Bòria ha composat, en aquesta ocasió, per ser interpretades a guitarra i veu. L’intèrpret no està sol en la nova aventura de l’Erikah, s’acompanya d’un quartet de corda que endolceix les històries quotidianes del nou llarga durada.

Amb un registre més “dylanià”, els seguidors d’Estúpida Erikah trobaran cançons que traslladen a L’EP “L’hivern al cos”, per ara d’una forma més lluminosa. L’últim treball ha permès Lluís Bòria deixar-se anar de la forma més absoluta. Les lletres mantenen l’esperit indomable del tres discos anteriors sostingudes ara en composicions més nues.

Enregistrat a l’estudi LaBedoble amb Marc Bòria i Oriol Bacardit i masteritzat per Ferran Conangla, “300 mil·lisegons…” ha comptat amb les col·laboracions de Alba Serracant, “Joange”, Pau Tost (violins), Ariadna Bataller (viola) i Núria Maynou (violoncel); del cantant de Pantaleó, Gerard de Pablo (cors) i de Roc Calvet, d’Estúpida Erikah (guitarra elèctrica).

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.