BreusGeneralSala de Premsa

30 de març “Concert per la llibertat d’expressió”

Aquest divendres 30 de març Valtonyic, Elgio i més convidats actuaran al BoomBastic Club al “Concert per la llibertat d’expressió”.

El raper mallorquí Valtonyc, condemnat a 3 anys i mig de presó, i el català Elgio, condemnat a 2 anys i un dia, participaran aquest divendres en un concert per recaptar fons per a les seves causes. Aquest serà probablement l’últim concert de Valtonyc abans d’entrar a la presó.

55c6bfff-86ec-4483-9a96-6044eb1096a5

Demà divendres 30 de març Valtonyc, raper mallorquí condemnat a complir una sentència de presó de 3 anys i mig per cançons que va escriure amb 18 anys, aterra aquest divendres a Barcelona. BoomBastic Club i Undershadows uneixen forces per organitzar un esdeveniment en pro de la llibertat d’expressió on tots els beneficis aniran dirigits a sufragar les despeses de les causes obertes contra Valtonyc i Elgio, un altre jove músic català condemnat de la mateixa manera a presó per les seves lletres i que també participarà en el concert.

Una vetllada de hip-hop i dancehall que se celebrarà en BoomBastic Club en suport a aquests dos músics condemnats per injúries al rei i enaltiment del terrorisme. A part de la presència d’aquests dos rapers, en la vetllada col·laboraran desinteressadament altres grups com Eqvvs Lac, Rbre, Acros i Sr À. La seva participació, igual que tota l’organització, serà per i per a la causa.

Comment here