30 anys del primer concert de Lax’n’busto

El 30 d’agost de 2016 es van complir 30 anys del primer concert dels Lax’n’Busto. Va ser a Albinyana, Baix Penedès, des de llavors i fins la data el grup no ha deixat ni un sol any de fer-ne. És sens dubte el grup de Pop-rock en català que més concerts ha fet al llarg de la seva història, i de forma consecutiva durant 30 anys.

84178172-edbf-45d0-af38-fa7f5ea9c7c4
Foto: RGB Management

Han deixat la seva empremta als principals auditoris (Gran Teatre del Liceu, Palau de la Música, Auditoris de Catalunya, etc,), i la pràctica totalitat dels espais de concerts, festes populars i festivals dels Països Catalans, realitzant també gires internacionals i concerts que els han portat per Espanya, França, Alemanya, Xile i Argentina. Des de la seva versió més rockera i contundent, fins a formats acústics i propers, passant per l’orquestra clàssica, les seves actuacions han estat en tot moment una experiència sincera i comunicativa.

Les seves cançons han esdevinguts himnes. Miami Beach, Tinc Fam de Tu, Més que la meva Sang, Llença’t, La Meva Terra és el Mar, Emiliano Zapata, Llença’t, Que boig el món, Tornarem, entre moltes altres, que han format part de la banda sonora de vàries generacions.

Aquest any, amb la gira #Lax30, han volgut celebrar aquesta fita, acabant a la Sala Razzmatazz de Barcelona el proper 4 de Novembre, per a fer la primera aturada de la seva trajectòria. Indefinida perquè no s’ha concretat la tornada, però en cap cas definitiva. Es tracta d’un comiat amb un “fins aviat”, i que evidentment serà amb noves cançons.

Font NdP: RGB Management

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.