27 de desembre, 2on Grafton Street de Terrassa

Arriba el 2on Grafton Street de Terrassa, dissabte 27 de desembre a la Plaça de la Torre del Palau.

grafton

Cada any, per les festes de Nadal, el carrer Grafton de Dublín, rep la visita de músics de la ciutat disposats a compartir les seves cançons amb els vianants. Bono de U2, Glen Hansard o Damien Rice, son alguns dels que canten per una causa benèfica. És també una manera de retre homenatge als músics de carrer que pretenem consolidar a la nostra ciutat.

El proper dia 27 de desembre, Terrassa s’emmirallarà en aquest racó de Dublín per segona vegada.

Kinsale, Un tal Pere, Rafa Valls, Noelia Ortiz i Harlock d’Islàndia, entre d’altres músics terrassencs, aportaran la seva solidaritat en aquesta segona edició. Les aportacions del públic aniran en favor de l’associació AVAN Amics de la Neurologia. L’AVAN vetlla per millorar la qualitat de vida de les persones afectades de malalties neurològiques, els seus familiars i entorn, oferint suport social, terapèutic i de lleure, i establint un compromís d’atenció, proximitat i continuïtat.

Amb el suport i la participació de l’Associació per la Promoció i la Difusió Cultural Indirecte, Produccions Somriu, la sala Velcro Club i la Copisteria Singulars, ens reunirem a la Plaça de la Torre del Palau per a realitzar el 2on Grafton Street de Terrassa

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.