25 de novembre “Diada de la Rumba”

Aquest diumenge 29 de novembre de les 10:00 del matí fins les 22:00h de la nit, tindrà lloc la Diada de la Rumba 2015, a la Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona.

WEB_Cartell DIADA 2015 BCN

Totes les activitats són gratuïtes i hi podrem trobar, animació infantil, tallers musicals, xocolatada, mercadillo i concerts amb grups i artistes com La Màlaga, Arrels de Gràcia, etc.

La Diada de la Rumba és la mostra més important de rumba catalana i cada any reuneix els principals representants socials i artístics d’aquesta música, tot posant els seus coneixements i experiència a l’abast de tothom. Es tracta d’un esdeveniment singular, amb pocs anàlegs en d’altres escenes musicals del país, que es presenta com el “portes obertes” anual de la rumba catalana. Per això s’ha convertit en una cita de referència per a l’escena i, cada cop més, per al món cultural català.

Més informació a: Diada de la Rumba 2015

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.