24/7 és el nou disc del Sr. Wilson

Avui divendres surt a la venda 24/7 l’últim disc del Sr. Wilson editat per La Panchita Records.

Sr. Wilson és un dels noms a tenir en compte a l’escena Reggae/Dancehall nacional i, també des de fa ja uns anys, un nom amb lloc fix entre les primeres files de l’escena Soundsystem/Dub europea.

Ara torna amb “24/7” el seu tercer disc d’estudi, gravat juntament amb The Island Defenders i que, casualitats de la destinació, coincideix amb els seus 10 anys a la música. Un treball gravat, barrejat i arreglat en l’estudi de l’Enginyer i Productor Chalart58, centre d’operacions de ‘La Panchita Records’ a Barcelona que també és el segell que s’encarrega de la seva publicació.

plano americana con Wilson en primer plano
Sr. Wilson & The Island Defenders – Foto: Arxiu del grup

“24/7” es presenta com un disc fresc però ben moblat, en el qual Wilson destapa moltes de les seves variades influències dins de la música, i en el qual la creació i la composició han estat un procés junt la seva banda.

El tema 24/7 és el que dona nom al disc i va servir com a primer senzill d’avançament d’aquest. Un treball en vídeo enregistrat i editat per Terral Studio.

Sr.Wilson & The Island Defenders – 24/7

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.