20ª edició del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona

Del 7 al 13 d’abril arriba la 20ª edició del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, aquest any es reuniran més de 100 artistes, 70 activitats en 40 espais i entitats participants.

dixieland tarragona

Aquest any el Festival Internacional Dixieland Tarragona s’ha obert a nous estils i ha permès la incorporació d’un cicle de música soul en viu, a més, enguany celebrarà el centenari de l’estil dixie, s’estrenaran nous espais per gaudir de la millor música i com sempre la música al carrer serà un dels trets d’identitat del Festival.

El Festival Internacional Dixieland de Tarragona és un festival abocat a la ciutadania. L’eix principal del seu programa està integrat per bandes locals, que són les que realment li donen forma i sentit, i compta amb moltes activitats de caire social i una gran participació de diferents entitats de la ciutat. Les darreres edicions es caracteritzen pel tipus de formacions que hi participen i no tant, com passava anteriorment, per un estil o corrent musical típic del dixieland o del jazz en general.
Voleu ampliar aquesta informació?
 Web Oficial del Festival de Dixieland
 Facebook Festival de Dixieland