El 2 de març KOP publiquen nou treball

El proper 2 de març KOP publiquen un mini LP en format CD i vinil. Aquest divendres 16 de febrer la banda avançarà un tema.

KOP-Promocional
KOP – Foto: Promocional del grup

“Revolta” (Rock de Kasba, 2018) és el títol tant de l’àlbum com de la cançó que veurà la llum aquest divendres 16 de febrer.

Per a la seva realització, el grup es va instal·lar primer a Cal Pau Recordings, i posteriorment es va desplaçar a l’estudi Ultramarinos Costa Brava, enmig de la vibrant escena punk de Sant Feliu de Guíxols.

És difícil resumir el so d’aquest nou disc de KOP, però en veu dels seus productors, podríem assegurar que està ple d’unes guitarres que t’envolten, barrejades amb un baix robust i que se sostenen sobre unes bateries àmplies i contundents. Les veus alternen diferents registres que ens acompanyaran des de les primeres notes del seu tema “Revolta”, primer tema del disc que ens atrapa i que no ens deixarà ni respirar fins a l’última cançó.

Aquesta cançó serà a més el primer vídeo-clip del disc, KOP en estat pur reflectint el seu directe i la seva connexió amb els carrers, d’on treu tota la seva sàvia per seguir avançant i creant nous himnes.

16 de febrer, single “Revolta” a les plataformes digitals.
2 de març, àlbum a la venda en format digital, CD i vinil.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.