GeneralSala de Premsa

“Sonic June” 1r Cicle de música independent i alternativa

Del 9 de Juny al 7 de Juliol tindrà lloc a diferents escenaris de Mataró el 1r Cicle de música independent i alternativa, Sonic June. El festival programarà durant un mes un bon grapat de bandes i solistes de diferents estils que van des del Folk, el pop, el rock o l’electrònica sempre emmarcats dins l’etiqueta indie. El cartell està compost per grups emergents que comencen a sonar amb força a l’escena de Barcelona com els Estramoni, Ran Ran Ran, Espígol o Espacea, que es combinaran amb artistes de la comarca com Marina, Black Fanegas, i les propostes d’electrònica de Thëm, Talcö o Tatsumi & Masako. A més Sonic June comptarà amb els Djs locals The V0id, Del Roble i ILLRa Musiqein.

Diferents escenaris de la ciutat
El Cicle de música independent i alternativa de Mataró, Sonic June, tindrà diferents escenaris a la ciutat, tot i que l’epicentre del certamen seran els Jardins de l’escorxador, un parc ple d’edificis modernistes. Els concerts es faran a l’aire lliure a partir de les 12 del migdia a la terrassa del bar dels capgrossos, un espai i una hora immillorable per gaudir del bon temps i la bona música. L’emblemàtic local del Bar Casa Paco, la cerveseria Molta Malta o l’Arc Cafè Cultural també oferiran alguns dels directes més íntims i propers.

El Radiocassette final de temporada
I com activitat extra, El Radiocassette, setmanari de música independent de Mataró Ràdio, celebrarà amb nosaltres el final de temporada amb un programa especial obert al públic a la llibreria Dòria Llibres, amb entrevistes, música en directe i un repàs al millor de l’any.

News_SonicJune

Estramoni + The V0id (Dj) Dissabte 9 de Juny a les 12h. Jardins de l’escorxador. Bar Capgrossos

Ran Ran Ran + Del Roble (Dj) Dissabte 16 de Juny a les 12h. Jardins de l’escorxador. Bar Capgrossos

Marina Divendres 29 de Juny a les 19h. Casa Paco

Black Fanegas Divendres 29 de Juny a les 19.45h. Molta Malta

Thëm + Talcö Divendres 29 de Juny a les 20.45h. L’Arc Cafè Cultural

Espígol + iLLRa Musiqein (Dj) Dissabte 30 de Juny a les 12h. Jardins de l’escorxador. Bar Capgrossos

Espacea + Tatsumi & Masako Dissabte 7 de Juliol a les 12h. Jardins de l’escorxador. Bar Capgrossos

El Radiocassette final de temporada Dissabte 7 de Juliol a les 17h. Dòria Llibres

Més Info a: https://www.facebook.com/SonicJune/

 

FONT: Aiguamoll Records

Comment here