1er "Grafton Street" de Terrassa

El proper dia 22 de desembre de 2013, un col·lectiu de músics de Terrassa amb el suport i la participació de l’Associació per la Promoció i la Difusió Cultural Indirecte, es reuniran a la Plaça de la Torre del Palau per a realitzar el 1er “Grafton Street de Terrassa” Litus, Sense Sal, Un tal Pere, Rafa Valls, Lluís Boira (Estúpida Erikah), L’exèrcit d’Islàndia… tot, en favor d’AVAN.

Què és Grafton Street?

Aprofitant les festes nadalenques, Damien Rice, Bono (U2), Glen Hansard i altres músics, es reuneixen a Grafton Street, a Dublín, per cantar al carrer. No hi ha amplificadors, ni micròfons, ni escenari. Només deixen els estadis a banda per passar “la gorra” i recaptar fons per beneficència.

El Grafton Street de Terrassa serà de 18:00 a 20:00 h de la tarda a la Plaça de la Torre, i com a Dublín tampoc hi haurà amplificadors, ni micròfons, ni escenari. Només músics de la ciutat cantant a favor d’una bona causa. I també passaran la gorra per l’associació Avan Amics Neurologia

L’acte compta amb el suport i la participació de l’ A.C. Indirecteradio

Un cop finalitzat l’acte, podeu continuar vivint la música de Terrassa amb el concert que The Big Head Troubled Boy oferiran a partir de les 20:00 h a la Nova Jazz Cava de Terrassa.