Recomanem

1714 crònica d’un setge

1714 crònica d’un setge. El Jove Teatre Regina torna aquesta nova temporada reafirmant la seva aposta per incorporar teatre adult a la seva programació.

A partir del 12 de setembre i fins al 10 de novembre arriba 1714 crònica d’un setge de Macià G. Olivella, el nou espectacle de la Companyia Jove Teatre Regina dirigit per Gerard Nicasi i Maria Agustina Solé, amb música original de Ferran González.

Un musical dramàtic molt proper, que se situa a la matinada de l’11 de setembre, amb la caiguda de la ciutat de Barcelona enfront l’atac de les tropes de Felip V ara fa 300 anys. Mariona Campos, Marcel Clement, Olga Fañanàs, Maties Gimeno, Marc Miramunt, Esther Pérez-Ferrer, Maria Agustina Solé i Xavier Soler seran el grup d’actors i actrius encarregats d’encarnar els 8 personatges a través dels que viurem des de les barricades defensores l’espera de les tropes invasores. 8 històries, 8 relats, 8 visions, que repassaran el llarg setge a la ciutat i les circumstàncies que els han portat a aquesta situació límit fins a convergir en un mateix punt: la defensa dels seus drets com a catalans.

Teatre musicat l’espectacle barreja interpretació parlada dels personatges amb cançons en format musical.

1714 crònica d’un setge ha estat seleccionat per formar part de les celebracions del Tricentenari de l’11 de setembre de 1714.

Comments (1)

  1. Repàs entenedor d’aquest episodi ignorat en molts llibres d’història. Arriba a posar la pell de gallina en molts moments. Obra i posada en escena excepcional.

Comment here