17 de juliol torna el ‘Sons solers’ a Sant Pere de Ribes

El proper 17 de juliol tindrà lloc a Sant Pere de Ribes la segona edició de Sons Solers, un festival amb propostes musicals de qualitat amb denominació d’origen.

Sons Solers

El cartell d’aquesta edició comptarà amb The Excitements, Joan Colomo, The Gramophone Allstars Big Band, Xarim Aresté, Caïm Riba, Guillamino & the Control Z’s i DJ Miguelito Superstar.

Sons Solers aposta per la música més interessant que es fa a cada nostra. Música amb denominació d’origen, artistes catalans de referència que representen una diversitat d’estils però amb un punt en comú, la personalitat pròpia de cada actuació i artista en un entorn únic. La Finca Mas Solers, seu del festival, és un palauet d’estil renaixentista català de finals del segle XIX, que acollí l’antic Gran Casino de Barcelona i fou testimoni d’una època daurada, on el glamour era el protagonista.

El festival Sons Solers està organitzat per Finca Mas Solers, comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la producció artística de Bankrobber.

SONS SOLERS 2015
 Divendres 17 de juliol de 2015
 Hora: 19.30 h
 Lloc: Finca Mas Solers
 Sant Pere de Ribes, el Garraf
 Més info: www.fincamassolers.com
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.