15 febrer #primaveravalenciana

El Palau de Congressos de València es prepara per a acollir el pròxim divendres 15 de febrer el concert #primaveravalenciana, que permetrà veure damunt del mateix escenari un total de 19 bandes unides totes elles per un mateix objectiu: recaptar fons que permeten a la Plataforma Jurídica Primavera Valenciana fer-se càrrec del seguiment dels expedients judicials, les sancions i els recursos dels encausats en les manifestacions de febrer de 2.012 de l’IES Lluís Vives de València.

El concert està organitzat per l’Assemblea Global Lluís Vives i la Plataforma Jurídica Primavera Valenciana i es presenta amb la totalitat de les entrades venudes de la sala principal del Palau de Congressos de València (1.500 localitats).

19 bandes unides per una causa
Els grups musicals que participen en aquest projecte són: Obrint Pas, La Habitación Roja, Senior i El Cor Brutal, Maronda, Aspencat, La Gossa Sorda, Pau Alabajos, Feliu Ventura, Manolo Tarancón, Cesk Freixas, Mr. Perfumme, Clara Andrés, Arthur Caravan, Galavera, Meritxell Gené, Julio Bustamante, El Diluvi, Tórtel i Emma Get Wild. 19 bandes d’estils ben diversos i que són molt representatives de l’excel·lent estat de salut que travessa la creació musical valenciana. Totes elles s’han ofert a participar de manera desinteressada en aquest concert per a recaptar fons que permeten a l’Associació Jurídica Primavera Valenciana i l’Assemblea Global Lluís Vives realitzar una defensa jurídica dels encausats i els processats de primer nivell que impedeixi donar carta de validesa a una repressió policial i governamental sense precedents en la història de la València democràtica.
En el procés judicial aquestes plataformes estan disposades a arribar on calgui per a denunciar la vulneració dels drets fonamental que van patir les persones encausades en la Primavera Valenciana i no aturar-se fins que la dignitat dels joves encausats sigui restablerta i que la prepotència de les autoritats responsables i els excessos policials rebin el càstig merescut.

Font: #primaveravalenciana