12è Concert de l’Estelada

12_Concert-Estelada

Tot a punt per la 12a edició del Concert de l’Estelada que arribarà el proper dia 11 d’abril a partir de les 11 de la nit a Vilanova de Bellpuig. El Concert de l’Estelada és una de les cites musicals és importants de les terres de Lleida.

A l’edició d’enguany s’ha recuperat el format nocturn dels seus inicis i s’han reunit en un mateix cartell dos dels grups més joves de l’escena musical catalana amb dues de les formacions més veteranes. Oques Grasses, Xeic!, Brams i Lax’n’Busto oferiran unes set hores de música en català i reivindicativa que farà vibrar per dotzè any consecutiu, el pavelló municipal de Vilanova de Bellpuig.

Les entrades es poden trovar a 8 punts de venda diferents de Barcelona, Tàrrega, Mollerussa, les Borges Blanques, Bellpuig i Vilanova de Bellpuig a un preu de 12 euros anticipada i 14 a taquilla. També es poden adquirir, com ja és habitual, per internet al web de www.productesdelaterra.com.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.