101 cançons escollides per Oscar Briz

El músic de l’Alcúdia ens presentarà al llarg de tot l’any 2016 101 cançons escollides per ell. Interpretades simplement amb guitarra i veu i gravades amb el mòbil, són una bona manera de compartir la passió de Briz per la música.

Foto-Oscar3_Ximo_Bueno-267x400
Oscar Briz – Foto: Arxiu de l’artista

Ell mateix ens explica:

“Sempre m’ha agradat interpretar temes d’altres i el gust de compartir és un dels millors aspectes d’Internet”. Són 101 temes favorits, no ELS 101 temes favorits. De vegades poden ser simplement el meu tema favorit de tal grup, com per exemple “El Eterno Femenino” de La Mode. També hi ha l’aspecte que faig una tria d’entre les cançons que m’agraden dels temes que s’adapten millor al format veu-guitarra- so de mòbil tot deixant-ne molts fora perquè requereixen grup, distorsió, volum, etc”.

Al seu canal de Youtube podreu trobar ja les 20 primeres cançons. L’última és “Way down in the hole” de Tom Waits.

Font: Mésdemil

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.