‘1001 Nits’ la nova gira 2015 de Trast

El grup Trast comença a engegar els motors de la seva nova gira 2015 que porta per nom ‘1001 Nits’.

Tras_1001-nits

L’anterior ‘Gira Diari de Matinada’, la qual prenia el nom del disc, va omplir força festes a barraques, festes majors, teatres i ateneus repartits per la geografia catalana. Amb 1001 Nits, hi trobarem un directe més contundent i enèrgic, serà un viatge d’històries i concerts viscuts que quedaran escrits dins del Diari de Matinada i que no deixarà a ningú indiferent.

Fa unes setmanes han publicat el segon single del disc Diari de Matinada, titulat De Nit, amb més de 24.500 reproduccions i en el qual compten amb la col·laboració del grup valencià La Raiz.

“Diari de Matinada” és el primer disc de llarga durada que el grup Trast ha publicat. Enregistrat als estudis La Atlàntida de Barcelona sota la producció de Mario Patiño, el disc ha comptat amb la col·laboració de La Pegatina, La Raíz, Strombers i Bongo Botrako.

Enllaços d'interès:
 Feu clic per a veure el videoclip De nit (feat. La Raiz)
 Feu clic per a descarregar el CD Diari de Matinada
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.