‘100.000 mil històries’ el nou disc de Teràpia de Shock

Terapia_shock

Tornen els Teràpia de Shock amb nou disc, un disc que parla de Superació, Esperança, Fortalesa, també d’Amor i de Festa. Destaca també el tractament de la temàtica de les relacions tòxiques i com superar-les, en un moment en el que sorprèn com molts joves pateixen d’aquest tipus de relacions.

El 10 de març sortirà a la venda 100.000 Històries, en aquest disc la banda torna a l’essència dels seus inicis, recuperant un potent directe, fruit del seu so vibrant i enèrgic, en el que el baix i la bateria mantenen una força molt característica, reforçat amb un acurat so de guitarra i ara amb la introducció d’un so més fresc amb la incorporació de teclats.

100.000 Històries és una reflexió sobre la vida, que en definitiva és una acumulació d’històries, més enllà de la quotidianitat que pot resultar dura o poc gratificant. Així cal trobar sentit en aquestes bones històries que anem acumulant mentre vivim, compartint-les amb qui més estimem.

L’inici de gira serà en el marc del Festival Strenes, el 10 Abril a la sala La Mirona de Salt, Girona.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.