Gestió CulturalRecomanemRecordem

Recomanem el concert de Jordi Montañez a l’Aleixar (Baix Camp) del 24/08/2013

REDACCIÓ | 21/08/2013

El proper dissabte 24 d’agost de 2013 tindrà lloc a l’Aleixar (Baix Camp) l’actuació de Jordi Montañez, cantautor de Barcelona, el concert serà a 2/4 de 10 del vespre a l’ermita de Sant Blai en format veu i guitarra.
El músic presentarà per primer cop a la demarcació de Tarragona el seu nou treball discogràfic, anomenat “Cançons d’ara”.

Aquest segon treball discogràfic suposa un canvi en quant a la concepció estètica dels temes. El disc representa un punt d’inflexió pel que fa a l’estètica: més eclèctic i elèctric que el primer, dóna un pes important als arranjaments pensats per aquest format de banda pop/rock. Les lletres continuen la línia començada amb el primer disc, Dolça Victòria, atribuint molt de pes a la lírica i en com el context social i econòmic afecta les nostres relacions quotidianes.
Cançons d’ara, neix a partir de l’article que va escriure Lluís Serrahima al 1959 titulat “Ens calen cançons d’ara”, i que és considerat com un dels textos fundacionals de la Nova Cançó Catalana. Montañez vol reivindicar així la vigència de la paraula dels nostres referents de la Nova Cançó i adaptar-la a una estètica musical actual.

Comment here