Fito Luri presenta “CRU”, el seu 7è disc

Fito Luri ha presentat un nou disc que porta per nom Cru (Kasba Music, 2018), ens trobem davant un treball nu, nascut després de desfer-se de tots els lligams, un nou treball discogràfic però aquesta ocasió sense processar, cançons quilòmetre zero. Una melodia enviada a través d’un missatge de veu.

Cru és el seu setè disc però podria ser fàcilment el primer i representa passat, present i futur.

Ens trobem davant un treball perfecte, perfecte tan en forma com en contingut, amb uns acabats i format de luxe, un disc per escoltar amb calma però també per remenar els fulls que formen el llibret, lletres acompanyades d’imatges, imatges crues i càlides a la vegada, fotografies que donen un valor afegit a aquest nou treball d’en Fito Luri.

FITO LURI CRU PORTADA

Fito Luri – Cru

 1. Sempre fossis estona
 2. Cartes trobades
 3. Ser gota d’aigua
 4. Mal al cos
 5. Entre els teus records
 6. Entre el cor i el cel
 7. El venedor de somnis
 8. Vençuts pel desig
 9. Mentre tant al bar Miami
 10. Sara
 11. Del cor a la boca (Lletra de Sebastià Torroja)

El músic reusenc farà la presentació oficial del disc al Camp de Tarragona, dissabte 1 de desembre a l’Auditori del Casal Riudomenc, de Riudoms, Baix Camp i les entrades es poden adquirir anticipadament a:

https://entrades.casalriudomenc.cat/…/fito-lu…/60/session/97

Fito Luri – Ser gota d’aigua (Videoclip oficial)
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.