General

Ara Llibres publica "La cuina de Nadal", les nostres receptes més nadalenques

REDACCIÓ | 28/11/2013

Ara llibres recupera un dels elements més característics de la tradició nadalenca a Catalunya -la gastronomia- per retre-li homenatge amb un llibre. Arriba a les llibreries “La cuina de Nadal”, una joia il·lustrada per fer del nostre Nadal una festa exquisida amb les receptes més nadalenques.
Receptes tradicionals com poden ser l’escudella, la carn d’olla i la sopa de galets; el pollastre rostit i els canelons de Sant Esteve; el torró de rovell d’ou i el pa amb vi i sucre… Però els lectors també hi trobaran recomanacions i propostes agosarades: oca amb peres, escudella de bacallà, “foie gras” d’oca cru amb sal… I maridatges, consells, breus referències històriques, algun truc de cuiner expert i moltes sorpreses més.
En definitiva, un regal per als sentits i per al paladar, una referència obligatòria per coronar unes dates tan assenyalades amb uns àpats inoblidables.
Manel Guirado és professor de cuina, sommelier i periodista gastronòmic. Un apassionat de l’art culinari que ens convida a descobrir tots els secrets de la cuina de Nadal d’una manera senzilla, amena i per a tots els gustos.


Fitxa tècnica:
Títol: La cuina de Nadal
Autor: Manel Guirado
Editorial: Ara Llibres
Pàgines: 240
Format: 16 x 23
Enquadernat: Tapa dura
ISBN: 978-84-15642-45-9
Publicació: 25 de novembre
19,90 €

Comment here