GeneralRecordemVideoclips

PulpoPop estrenen el videoclip de ‘Cometa errant’

Pulpopop ha volgut fer un homenatge a David Bowie en forma de videoclip, el tema escollit és “Cometa errant”, cinquè single del disc ‘Felicitat Màxima’ (Discmedi, 2015).

pulpopo-cometa-errant

Al clip no hi falten les imatges oníriques i a cops inquietants del típic univers surrealista del grup, per exemple, quan apareix el solo de guitarra que en Josep Thió de Sopa de Cabra va deixar enregistrat en la seva col·laboració a la cançó, que també va comptar amb els seus cors, el Ter al seu pas per Colomers es transforma en el Sena impressionista, en un Ter bucòlic que cal reivindicar sempre amb cabal, el cabal nescessàri per l’empara de la fauna autòctona i migratòria. La vena als ulls als labials del cantant remet directament al ‘Lazarus’ de David Bowie, en un clar homenatge a aquest.

El clip ha estat gravat entre d’altres localitzacions a l’Airsport de Viladamat, a el nou pont sobre el Ter al seu pas per Girona o a la piscina de Celrà. La cançó va ser enregistrada als estudis Soundclub de Salt i la producció va anar a càrrec de Lluis Costa. El clip la enregistrat La Sánchez Produccions sota la supervisió del mateix cantant del grup.

Pulpopop – Cometa errant

Comment here